Download hier het Liever de Liefde! relatiespel (PDF) en ervaar direct meer verbinding en plezier in je relatie!

Je naam


Je mailadres


Naast het spel ontvang je van ons ook regelmatig een mail met waardevolle informatie over hoe jij de relatie creëert waar jullie allebei blij van worden. Mocht je die niet willen ontvangen, dan kun je je daar altijd eenvoudig voor afmelden

Peter

"Tijdens het spel ontstond er meteen een fijne sfeer waarin we haast ongemerkt samen de diepte in gingen. Met elke worp van de dobbelsteen krijg je iets of geef je iets. En dat is allebei heel fijn. Ik hoopte elke keer weer 5 te gooien ;-)"

Het wordt nu wel heel makkelijk - en leuk! - om de liefde en het plezier in je relatie te vergroten.

Met het Liever de Liefde! relatiespel ga je samen met je partner en een dobbelsteen op zoek naar meer plezier, ontspanning en verbinding tussen jullie twee.

Humor, plezier, aandacht, tijd voor elkaar, het zit er allemaal in. Het enige wat je nodig hebt is elkaar, een kwartier van je tijd en een dobbelsteen.

We wensen je heel veel spelplezier!

Horizontale Lijn Dun

Wij zijn Jeroen de Jong en Wendy van Dam, Sinds 2015 geven we samen met veel plezier de Liever de Liefde!-relatietrainingen.

Inmiddels hebben we in onze trainingen honderden stellen geholpen met het terugvinden en vergroten van het plezier in hun relatie. En dat gunnen we iedereen.

We combineren onze expertise als begeleiders en trainers met de ervaringen uit onze eigen relatie. Deze combinatie maakt de trainingen tegelijkertijd verdiepend én herkenbaar.

Meer verbinding, plezier en ontspanning in je relatie is vaak dichterbij dan je denkt. We helpen jullie graag op weg!

hartje_klein  Jeroen & Wendy