Speel nu het Liever de Liefde Relatiespel!

Makkelijk, leuk en direct resultaat!

Het wordt nu wel heel makkelijk - en leuk! - om de liefde en het plezier in je relatie te vergroten.

Met het Liever de Liefde! relatiespel ga je samen met je partner en een dobbelsteen op zoek naar meer plezier, ontspanning en verbinding tussen jullie twee.

In het spel kom je er spelenderwijs achter wat de manieren zijn om de liefde tussen jullie meer te laten stromen. De ervaringen uit onze mooie trainingen én onze eigen ervaring – we zijn nu 25 jaar samen – hebben we gecomprimeerd tot één eenvoudig en waardevol spel. Humor, plezier, aandacht, tijd voor elkaar, het zit er allemaal in.

Het spelletje nodigt uit om het lekker vaak te spelen en om lekker veel mee te variëren. Thuis, maar ook op vakantie. En je kunt het zelfs met je kinderen en je vrienden spelen.

Maar probeer het eerst uit met je eigen lief.
Want het spelletje is er voor jullie. En voor de liefde tussen jullie twee.

Het enige wat je nodig hebt is elkaar, een kwartier van je tijd en een dobbelsteen.
En de mooie en gratis PDF natuurlijk! 

We wensen je heel veel spelplezier!

Lieverdeliefde2
“Het enige wat je nodig hebt is elkaar, een kwartier van je tijd en een dobbelsteen.”

Wat zeggen deelnemers?

Jordi

'Wonderlijk hoe het Liever de Liefde!-spel binnen een paar minuten de liefde laat stromen. We hebben over dingen gepraat en gevoelens gedeeld die we al jaren niet meer hadden besproken met elkaar. Dit komt onze relatie zeker ten goede. Hartstikke bedankt!"

Peter

"Tijdens het spel ontstond er meteen een fijne sfeer waarin we haast ongemerkt samen de diepte in gingen. Met elke worp van de dobbelsteen krijg je iets of geef je iets. En dat is allebei heel fijn. Ik hoopte elke keer weer 5 te gooien ;-)"

Download hier - gratis! - het Liever de Liefde! relatiespel en ervaar direct meer verbinding en plezier in je relatie!

Je naam


Je mailadres


Naast het spel ontvang je van ons ook af en toe een mail met waardevolle informatie over hoe jij de relatie creëert waar jullie allebei blij van worden. Mocht je die niet willen ontvangen, dan kun je je daar altijd eenvoudig voor afmelden

Horizontale Lijn Dun