Liefde in Quarantaine – gratis vragenset

Meer verbinding. Meer liefde. Juist nu!

Ons leven ziet er - opnieuw - niet meer hetzelfde als het was. Misschien werk je thuis, net als je partner. Contact met familie en vrienden staat op een lager pitje. En ook je kinderen zijn vaker thuis dan anders.

Maar dat jij en je partner elkaar nu meer zien, betekent niet per se dat je relatie ook lekker loopt nu.

Momenten echt samen en goede gesprekken, dat is wat we nu nodig hebben. Juist met je partner. Zodat je weet wat de ander bezighoudt. Zodat jij kan vertellen wat je nu nodig hebt. Maar ook om het even over iets anders te hebben dan het nieuws, de corona-maatregelen en alles wat er geregeld moet worden.

Daarom hebben we speciaal voor nu de 'Liefde in Quarantaine'-vragenset gemaakt. Dit is een speciale vragenset voor jou en je partner die voor ontspanning, verbinding en verdieping in je relatie gaat zorgen.

  • Twee weken lang
  • Om de dag een mail
  • Vier vragen per keer

Het zijn vragen die uitnodigen tot een goed gesprek. Vragen die je nieuwsgierig maken naar de ander. Vragen die jullie relatie bijna ongemerkt zullen verdiepen. Vragen die jullie goed doen.

Als je je aanmeldt ontvang je van ons meteen de eerste vragen plus de uitleg over hoe je de vragenset het beste kan gebruiken. We wensen je veel mooie gesprekken toe!

hartje Jeroen & Wendy

 

190527liefde 194 Kopie
“Momenten echt samen en goede gesprekken, dat is wat we nu nodig hebben.”

Wat zeggen deelnemers?

Mieke

'Ja, we need it, deze vragen! Tjonge, wat ga je je aan elkaar irriteren wanneer je samen zoveel thuis bent. Deze vragen hebben geholpen, we hebben een fijn gesprek gehad en goed geslapen! Dankjewel!'

Ellen

'Dit is zo leuk en waardevol! De vragenset levert fijne gesprekken op. Elke vraag is een mooie kans om verbinding te maken. Op de liefde!'

Meld je hier - gratis - aan voor de Liefde in Quarantaine vragenset. En begin vandaag meteen een goed gesprek!

Je naam


Je mailadres


Naast de vragenset ontvang je van ons ook af en toe een mail met waardevolle informatie over hoe jij de relatie creëert waar jullie allebei blij van worden. Mocht je die niet willen ontvangen, dan kun je je daar altijd eenvoudig voor afmelden

Horizontale Lijn Dun